Yritys

Enerec on Penope Oy:n liiketoimintayksikkö, joka on perustettu 2006. Tuomme maahan, myymme ja huollamme ympäristöteknologian laitteita ja linjakokonaisuuksia. Tuotevalikoimastamme löytyy sekä kierrätystoimialaan että energiatoimialaan liittyvät laitteistot. Suodatintuoteryhmän tuotteista löytyy ratkaisuja kaikille teollisuuden aloille.

Toimintamme perustuu kokeneeseen ja vahvaan organisaatioon sekä kattavaan tuotevalikoimaan ja työtämme ohjaa ISO 9001 -laatujärjestelmä.

Parhaiden valmistajien tuotteilla pystymme toteuttamaan räätälöityjä kokonaistoimituksia eri toimialoille.

Hyödynnämme puuntyöstökoneiden markkinajohtajan vahvaa kokemusta

Palvelemme uusioenergian tuottajia ja raaka-aineiden kierrättäjiä kokemuksella, joka periytyy Suomen johtavalta puuntyöstökoneiden toimittajalta. Kokonaisvastuun kantaminen toimittamistamme tuotantoratkaisuista on meille itsestään selvää.

Enerec tarjoaa kone- ja järjestelmätoimituksilleen asiantuntevat huolto- ja ylläpitopalvelut.

”Lopusta alkuun” – autamme synnyttämään vanhasta uutta

Vihreä elinkaariajattelumme kulkee ”lopusta alkuun”. Tänään tarpeeton materiaali palautuu tuotantoon ja uudessa muodossa markkinoille. Kierrätystä, uusiokäyttöä ja energian säästöä tukeva toimintamme on vastuuta puhtaasta ympäristöstä ja maailmasta, jossa elämme.

Suomalainen Enerec

Laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin mukaan. Kehitämme jatkuvasti palveluamme sekä panostamme ympäristötekniikan tulevaisuuteen ja suomalaiseen yrittäjyyteen.

Enerec yhteystiedot

Tupalankatu 9
15680 LAHTI
Puh: (03) 87 877
E-mail: info@enerec.fi

Huoltoneuvonta

Puh: 040 154 6600
email: helpdesk@penope.fi
Arkisin klo 08:00 – 16:00

Penope logo