AL-KO Power Unit P -suodatin

Laitteisto täyttää suodatusluokan H3 vaatimukset: Paluuilman pölypitoisuus on alle 0,1 mg/m3. Laitteisto toimitetaan valmiiksi koottuna, jolloin asennus ja käyttöönotto ovat helppoa ja nopeaa. Puru kerätään suodattimen alla oleviin keräilysäiliöihin, jolloin tuleva puru saadaan helposti poistettua koneen alta. Suodatettu ilma voidaan palauttaa tehdastilaan tai johtaa erillistä poistokanavistoa käyttäen ulos. Koteloitu rakenne takaa hiljaisen käyttöäänen ja laitteiston pölyttömän ympäristön.

Palautusilman pölypitoisuus on vain yksi kymmenesosa verrattuna perinteisiin pussi-imureihin!

Suodattimen puhdistus tapahtuu automaattisesti paineilmalla. Automaattipuhdistusta ohjaa alipaineanturi. Jälkipuhdistuksen laitteisto tekee sammutettaessa. Suodatinmateriaali on luokkaa C ja se on antistaattinen. Suodatinpussien vaihto, on helppo toimenpide suodattimen katon kautta, joka avautuu kevyesti ilman työkaluja.

Puhtaalle puolelle suodatinta sijoitetun imurin ansiosta saavutetaan etuja perinteisiin laitteistoihin nähden paloturvallisuudessa, äänitasossa ja laitteiston huoltovapaudessa. Purun mekaaninen esierottelu vähentää suodatinmateriaalin kulumista ja pienentää suodattimen kuormitusta taaten parhaan suodatustehon. Power Unit -laitteiden melutaso on alhaisimmillaan vain 69 dB!

Power Unit 250 P -mallista lähtien laitteissa on vakiovarusteena palonsammutusautomatiikka. Sisäänrakennetun vesisäiliön ansiosta laite ei tarvitse vesiliitäntää. Kaikkiin Power Unit -laitteisiin on saatavilla optiona automaattikäynnistys, joka saa käyntitiedon joko työstökoneelta tai sulkupelliltä.

Puun ohella AL-KO -purunpoistolaitteet soveltuvat myös muille työstettäville materiaaleille, kuten muovit, kivi, sementti, kipsi ja alumiini.

  • Imuaukko D 140 mm – D 350 mm
  • ilmamäärät (laitteiden kapasiteetit) 1.600 m3/h – 10.000 m3/h
  • teho 2.2 kW – 15 kW
  • suodatinala 6,3 m2 – 73 m2
  • Power Unit P -suodatin sisältää automaattisen paineilmapuhdistuksen
  • mallista 250P ylöspäin, keräilyastioiden palonsammutus on vakiovaruste.