Fagus-GreCon BS7 -kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät

GreCon BS7 -kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät tarjoavat ennaltaehkäisevää pölypalojen ja -räjähdysten torjuntaa. Järjestelmät räätälöidään aina kohteen mukaan ja ovat laajennettavissa tarpeen mukaan. GreCon -kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät täyttävät tiukat kansainväliset normit sekä CEA:n ja vakuutusyhtiöiden asettamat vaatimukset.

Ohjauskeskukset:

CC5000-sarja: Vakiosovellutuksiin (ilmaisu-valvonta-sammutus). Ohjauskeskuksia saatavilla alkaen yhden valvottavan alueen keskuksesta aina 36 valvottavan alueen keskukseen.  Ohjauskeskuksesta on saatavilla myös suurella kosketusnäytöllä varustettu versio

CC7000-sarja: Monipuolisesti konfiguroitavissa oleva mallisarja, jolla voidaan toteuttaa vaativienkin kohteiden valvonta ja ohjaus. CC7000-sarjan keskukset ovat varustettu suurella, helppokäyttöisellä TOUCH-kosketusnäytöllä. Ohjauskeskuksia löytyy neljän valvottavan alueen keskuksista aina 36 valvottavan alueen keskuksiin. CC7000-sarjan keskukset ovat laajennettavissa lähes rajattomasti ja ovat liitettävissä muihin saman mallisarjan keskuksiin.

Ilmaisimet:

Tuotevalikoimasta löytyy usean tyyppisiä ja erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia kipinänilmaisimia. Järjestelmää voidaan täydentää kipinänilmaisimien lisäksi kokonaisvaltaiseksi palontorjuntajärjestelmäksi esim. lämpötila-, liekki-, palokaasu- tai savuilmaisimilla.

Sammutuslaitteet:

Kipinänsammutuksessa käytetään yleisimmin vesisammutuslaitteistoa, jonka reaktioaika on sekunnin osia. GreCon:n tuotevalikoimasta löytyy useita erityyppisiä sammutuslaitteita ja -suuttimia kohteen ja vallitsevien olosuhteiden mukaan.

  • LBx-sarjan sammutuslaitteet. Valittavissa useita eri suutintyyppejä
  • UHS (Ultra High Speed) erikoisnopea sammutuslaite. Reaktioaika alle 0,1s. Mahdollistaa jopa alle 2 m:n välimatkan ilmaisun ja sammutuksen välille.

Mekaaniset sulku- ja jakoluukut

Aina ei ole mahdollista käyttää vettä sammutusaineena. Useissa tapauksissa vesisammutuksen sijaan voidaan siirtokanaviin asentaa mekaanisia sulku- ja/tai jakoluukkuja, joilla materiaalivirtaus pysäytetään tai ohjataan alueille, joissa ne eivät aiheuta palo- tai räjähdysvaaraa. Sulku- ja jakoluukkuja on saatavilla sekä tarvallisesta että ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

Lisätietoa

  • Laitevalmistaja: Fagus-GreCon
  • Linkki laitevalmistajan sivuille: Fagus-GreCon