MAX- AI -robottilajittelija

Max- AI on tuonut robottilajittelun uudelle aikakaudelle Max-AI AQC -robottilajittelijoilla, josta todisteena on jo yli 130 toimitusta maailmanlaajuisesti. Max-AI -teknologia tuo uusia ja toimivia ratkaisuja kierrätyksen tarpeisiin ympäri maailman. Nämä robottilajittelijat tarjoavat käyttäjille kestävän ja tarkan suorituskyvyn, parantamalla samalla työturvallisuutta, laatua sekä työvoimakustannuksia.

MAX- AI -robottilajittelija on varustettu oppivalla tekoälyllä, joka näkee, tunnistaa ja antaa robottivarrelle käskyn poimia halutut kappaleet materiaalivirrasta. MAX- AI tunnistaa kappaleet reaaliajassa ja toisin kuin perinteinen NIR- järjestelmä, näkökykynsä ansiosta se voi tunnistaa ja poimia myös monesta materiaalista koostuvia kappaleita kuten pahvilla päällystettyjä peltipurkkeja.

Yksittäinen MAX- AI -yksikkö pystyy saavuttamaan 70 poiminnan minuuttivauhdin ja voi erotella kuutta eri materiaalia samanaikaisesti. MAX- AI ei tarvitse taukoja eikä koulutusta, se ei myöskään sairastu tai kärsi motivaatio- ongelmista, sille ei myöskään tapahdu työtapaturmia. MAX- AI on luotu ylittämään ihmisen kyvyt niin tehokkuuden, tarkkuuden ja kestävyyden osalta.

Max-AI -järjestelmästä on saatavilla monia eri malleja: AQC-1 (yksi robottikäsi), AQC-2 (kaksi robottikättä), sekä Dual AQC-2 (neljä robottikättä). Kaikki mallit sisältävät Max- AI VIS (Visual Identification System) -järjestelmän, joka pitää sisällään koneen näköjärjestelmän sekä robottikäsiä ohjaavan tekoälyn.

Ahtaisiin tiloihin kehitetty Max- AI AQC-C -yhteistyörobotti (cobot), voi toimia yhdessä ihmisvoimin tehdyn lajittelun kanssa. Näiden robottien asennus on nopeaa ja ne mahtuvat samaan tilaan mihin käsinlajittelua suorittava ihminenkin. Max- Ai AQC-C onkin ratkaisu, kun tilaa on käytettävissä rajoitetusti. AQC-C -järjestelmiä voidaan asentaa peräkkäin jopa neljä kappaletta, maksimipoimintakapasiteetin ollessa 40 poimintaa per yksikkö voidaan saavuttaa yhteensä jopa 160 poiminnan minuuttivauhti.

Lisätietoa

  • Seulan tyyppi: Kiinteä seula
  • Seulan kategoria: Robottierottelu
  • Seulonta: Rumpuseula
  • Metallin erottelu: Magneettinen erottelu
  • Laitevalmistaja: MAX-Ai
  • Tuotemerkki: MAX-AI