IFAT 2024 – Messukuulumiset

IFAT 2024 – Vuoden tärkein kierrätysteknologian messu järjestettiin Münchenissä 13.-17. toukokuuta. Messuilla oli 3 211 näytteilleasettajaa, jotka esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan noin 142 000 kävijälle.

Kiitos päämiehiemme osastoilla runsaasti vierailleille suomalaisille.

IFAT 2024 oli menestys ja haluamme kiittää kaikkia vierailijoita, kumppaneita ja asiakkaita, jotka vierailivat messuilla. Intensiiviset keskustelut vierailijoiden kanssa johtivat inspiroiviin keskusteluihin ja uusien liiketoimintasuhteiden kehittämiseen.

Untha esitteli IFAT:ssa uusitun 4-roottorisen RS-murskainsarjan.  Osastolla oli mahdollista tutustua myös MyUntha -asiakasportaalin uusimpaan versioon, joka tarjoaa tietoa mm. koneoptimoinnista sekä ennakoivasta huollosta. Päivittäin tapahtuneet käytännön demonstraatiot VDMA-ulkoalueella XR murskaimilla herätti monen messuvieraan kiinnostuksen. Unthan Myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Peter Streinikin mukaan messut olivat menestys, tarjoten tilaisuuden esitellä uusia tuotteita ja luoda yhteyksiä alan toimijoihin ympäri maailmaa.

MacPresse Europan osastolla esiteltiin uusi versio huippuluokan MAC 112XL -paalaimesta.

HAAS Recycling-Systemsin osastolla 17 hengen tiimi otti osastolla vastaan suuren joukon kävijöitä. Päivittäiset koneiden live-esitykset olivat messujen kohokohta. TYRON-esimurskain, ARTHOS-vasaramylly ja SIEBO- seula vetivät suuren määrän vierailijoita ja osoittivat vaikuttavasti teknologioidemme suorituskyvyn ja tehokkuuden.

JKF Industrin osastolla esiteltiin ratkaisut kaikkiin teollisuuksien pölyongelmiin pienistä yksittäisistä kohteista koko tehtaaseen sekä komponentteina toimitettavat putkisto-osat, puhaltimet, sulkusyöttimet jne.

Nihot Recycling, Max-AI ja NRT yhteisosastolla esiteltiin erottelutekniikan uusimpia trendejä ja ratkaisuja kierrätyslaitoksiin. Lisäksi osastolla oli toiminnassa Max-AI:n lajittelurobotti.

Fagus-GreCon esitteli uusia kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmäratkaisujaan osastollaan.

Lisätietoja:

Teemu Laaksonen
puh. 040 701 4722
teemu.laaksonen@enerec.fi