Haemme myyjää kierrätysteollisuuden tuotteille

Haemme myyjää kierrätysteollisuuden tuotteille

Haemme kierrätyslaitteiden ja -linjojen myyntiin aktiivista ja innokasta myyjää. Kierrätyslaitemyyntimme koostuu pääosin murskaimista, seuloista sekä erilaisista erottelulaitteista.  Vastaat maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä kierrätysteollisuuteen.

Voit olla konkari tai muutaman vuoden myyntikokemuksen omaava myyjä, kunhan sinulta löytyy teknistä osaamista sekä innokkuutta aktiiviseen myyntityöhön. Odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta Suomessa ja Euroopassa, englannin kielen taitoa sekä O365-osaamista. Tehtävään soveltuva koulutus, alan tuntemus ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa.

Tarjoamme moniosaajalle paikan kierrätysteollisuuteen kansainvälisten huippumerkkien parissa, hyvät työkaverit ja menestyvän joukkueen tuen. Meillä on nykyaikaiset Microsoftin ohjelmat; CRM, Business Central sekä muut O365 -ohjelmat tukemassa työntekoasi. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Meillä on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua maailman johtavien konevalmistajien rinnalla. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset edut, kuten laajat työterveyspalvelut.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 20.9.2021 mennessä otsikolla ”KIERRÄTYSLAITEMYYJÄ” osoitteeseen miikka.kivisto@penope.fi

Lisätietoja: Miikka Kivistö, puh. 045 636 6123, miikka.kivisto@penope.fi